Spaarpunten

StartSpaarpuntensysteem

Sparen

Wij voorzien klanten graag van een uitgebreid assortiment van topmerken in onze hardloopspeciaalzaak. Van schoenen tot sportkleding en accessoires. Daarnaast stimuleren wij om te sporten onder begeleiding en om jezelf aan te sluiten bij een van de onderstaande groepen. Zo krijg jij naast het juiste advies op hardloopgebied ook de juiste begeleiding en laten we samen de hardloop community groeien.

Indien je bent aangesloten bij een van de onderstaande groepen kun je gebruikmaken van het spaarpuntensysteem. Een eerlijk systeem, waarbij je spaart op het gehele* assortiment en je wordt beloont voor elke aankoop.

Waarom wij geen gebruik maken van kortingen in andere vorm kun je terugvinden in het distributiebeleid, waar wij ons aan conformeren.

DSC_0238

Hoe werkt het?

Je spaart punten vanaf je eerste aankoop. Op elke* aankoop ontvang je 5% aan spaarpunten. Bij je eerstvolgende aankoop kun je aanspraak maken op je opgebouwde punten. Je bent volledig vrij om de opgebouwde spaarpunten uit te laten keren of verder op te sparen. Spaarpunten kunnen worden uitgekeerd bij elke 100 punten en zijn onbeperkt geldig.

DSC_0176

Voor wie?

Je maakt gebruik van het spaarpuntensysteem als je aantoonbaar kan maken een lidmaatschap te hebben of werkzaam te zijn bij de onderstaande groepen. 

  • Voor leden geldt het spaarsysteem van 5%.
  • Voor trainers geldt 10% op schoenen + 5% spaarsysteem.
DSC_0267

Bij Running Team Brabant is iedereen gek van hardlopen. Vanuit deze gezamenlijke passie motiveren en stimuleren we elkaar om grenzen te verleggen. Wat je doelstelling of ambitie ook is, bij Running Team Brabant geniet je van de sport en breng je jouw loopprestaties naar een hoger niveau.

Website:
www.runningteambrabant.nl

Opgericht in januari 2018. Een club waar de passie voor lopen voorop staat. Samen met enthousiaste trainers en leden.

Website:
www.runningteameindhoven.nl

Loopgroep Blixemsnel is er voor (en door) wijkgenoten van Blixembosch. Samen lopen is leuk, motiverend en gezellig, ook bedoeld om de conditie en de prestatie te verbeteren.

Website:
www.blixemsnel.nl

Met meer dan 700 leden is GVAC (Groot Veldhovense Atletiek Club) een van de grotere verenigingen in de Kempen. Bij GVAC sporten jong en oud, van 6 jaar tot 80+! De vereniging telt vele deskundige trainers en begeleiders.

Website:
www.gvac.nl

Een van de grootste atletiekverenigingen van Nederland! Het grootste aantal van onze leden is hardloper, maar atletiek omvat veel meer dan dat. De disciplines die we beoefenen zijn competitief en recreatief hardlopen, sprinten, springen, werpen, en ook wandelen.

Website:
www.eindhovenatletiek.nl

Lopersgroep Brandevoort is een sportieve en gezellige lopersgroep, waar een ieder aan zijn trekken kan komen, zowel de sportieve recreant als de prestatieve loper of wandelaar. De thuisbasis is op Sportpark Brandevoort. Momenteel telt de lopersgroep zo’n 150 actieve leden.

Website:
www.lopersgroepbrandevoort.nl

Sinds augustus 2012 is lopersgroep ‘Setzu Runners’ in Geldrop een feit. Het is een lopersgroep voor kinderen vanaf 6 jaar en volwassenen en biedt voor elk wat wils. Zowel de recreatieve als prestatiegerichte loper is op zijn of haar plaats bij Setzu Runners. Het unieke van harlopen bij Setzu Rinners is dat u ervoor kunt kiezen samen met uw kind te sporten. Bovendien kunt u kiezen voor een combinatie van hardlopen en massages.

Website:
www.setzu.nl

In mei 2006 is Hanneke Hilferink begonnen in de wijk Meerhoven met een klein loopgroepje. Inmiddels is deze groep uitgegroeid naar een trainingsgroep van gemiddeld 50 enthousiaste en actieve lopers.

Website:
www.loopgroepmeerhoven.nl

Website:

Website:

Vanaf 1-7-2016 proberen de Bali Runners via deelname aan hardloopwedstrijden en triatlons, maar ook via andere activiteiten, proberen geld in te zamelen voor kinderen in Indonesië, die een beperking hebben. 

Website:
www.balirunners.nl

Sinds 2007 is Freo, onderdeel van Rabobank, jouw online leenspecialist. Wij geloven in verstandig lenen. Daarom profiteer je al meer dan 15 jaar van de laagste rentes in de markt.

Website:
www.freo.nl

Bij Bullshift geloven we er heilig in dat fysieke beweging ook zorgt voor een mentale verandering. Je raakt vermoeid, emoties en angsten komen naar boven én dan… kan er gepraat, gehuild, geschreeuwd én/óf gevloekt worden. Dat is het begin naar een positieve en krachtige toekomst!

Website:
bullshift.nl

The goal of the ASML Runners Club is to unite the runners at ASML, as well as the retired ex-ASML-ers. We do this by joining the ASML Marathon Eindhoven and going to other run events together, organize workshops, and go on a weekly run on Wednesdays. To start running, we’re regularly organizing a start to run program, that continues in a “Keep running” group for those who finished that program. 

Website:
asmlrunnersclub.com

Denk jij dat we elkaar kunnen versterken? Neem dan contact met ons op.

Samen sterker

Wij verlenen enkel spaarkorting aan de zodra we elkaar kunnen versterken. Het aanbieden van het spaarpuntensysteem wordt gezien als een ruilmiddel. Een samenwerking komt van beide kanten, denk hierbij aan zichtbaarheid rondom de club/vereniging, verzorgen clubtenue/teamkleding, zichtbaarheid op evenementen, socials, mailing etc.
Denk jij dat we elkaar kunnen versterken? Neem dan contact met ons op.

DSC_0238

Voorwaarden spaarkortingen

  • Opgebouwd spaartegoed wordt nooit uitgekeerd in contanten
  • Het opgebouwde spaartegoed kan worden verzilverd bij de eerstvolgende aankoop.
  • Spaarpunten zijn persoonsgebonden en gekoppeld aan uw eigen account. Punten kunnen niet onderling worden overgedragen.
  • (Spaar)kortingen zijn uitgesloten op: Garmin, elektronica, aanbiedingen, acties, afprijzingen.
  • Om gebruik te maken van spaarpunten dient u een account te hebben. Daarvoor hebben wij uw persoonsgegevens nodig (naam + achternaam).
  • Klanten die voor 01-12-2024 korting hebben ontvangen, hebben tevens punten gespaard (en dus dubbel korting ontvangen).

Geldig vanaf: 01-01-2023
Laatst bijgewerkt: 01-01-2024